Preloader
E-PARDUOTUVĖ
KAIP VEIKIA E-PARDUOTUVĖ?

Pagalbos tel.: +370 445 77016

Darbo laikas: I-V 7.30-16.00

Garantija

Garantija

Saugumas

Saugumas

Pristatymas

Pristatymas

Russian English

INSTRUKCIJOS 

  1. Pasirenkate prekę ir spaudžiate “Pirkti” arba “Dėti į krepšelį”.
  2. Savo krepšelį su pasirinktomis prekėmis matysite puslapio viršuje, dešinėje pusėje.
  3. Pasirinkę krepšelį matysite savo prekių sąrašą. Čia galite koreguoti norimų prekių kiekį. Po pateiktu prekių sąrašu yra tarpinė suma, PVM ir galutinė kaina. 
  4. Norėdami užsakyti savo pasirinktas prekes Jūs turite užpildyti privalomus laukelius su žvaigždute. 
  5. Spauskite “Patvirtinti užsakymą”. Jūsų užsakymas bus priimtas ir su Jumis susisieks mūsų vadybininkas.

 

ATSISKAITYMAS

Už www.kgrudai.lt elektroninėje parduotuvėje išsirinktas prekes galite sumokėti šiais būdais:

  1. Grynais pinigais, pristačius prekes. Pasirinkus šį apmokėjimo būdą, užsakymas iškart pradedamas vykdyti, o atvykus AB “Kretingos grūdai“ kurjeriui, reikia turėti tikslią pinigų sumą, kokia yra užsakymo suma.
  2. Bankiniu pavedimu iš bet kokio Lietuvos arba užsienio banko (įnešant grynus pinigus arba darant pervedimą iš sąskaitos). Mokėjimo paskirtyje prašome nurodyti Jums suteiktą užsakymo numerį. 

Įmonės pavadinimas: AB “Kretingos grūdai”
Įmonės kodas: 164156867

Banko sąskaitos numeris ( Šiaulių Bankas): LT397180500026467984

Mokėjimo paskirtis: suteiktas užsakymo numeris ( pvz užsakymo numeris 122)

 

PREKIŲ PRISTATYMAS Į NAMUS

Prekes įsigytas elektroninėje parduotuvėje www.kgrudai.lt pristatysime per 3-10 darbo dienas nuo užsakymo patvirtinimo. Prekes pristatome visoje Lietuvoje. AB “Kretingos grūdai” kurjeriai su transportavimui pritaikytomis transporto priemonėmis atveš ir iškraus prekes į Jūsų namus ar ūkį. Jums nereikės gaišti laiko ir sukti galvos dėl transportavimo bei prekių pakrovimo ir iškrovimo darbų.  

 

PRISTATYMO KAINOS

Įsigijus prekių už daugiau nei 120 eurų jas pristatysime NEMOKAMAI.
Minimali prekių krepšelio suma 120 Eurų. 
Prekių iškrovimo paslauga nepriklausomai nuo užsakymo kiekio yra NEMOKAMA.

 


Visaverčiai pašarai žuvims  { 10 kg }
Visaverčiai pašarai žuvims { 10 kg }
4.60 €
Kiekis:
Pirkti

Visaverčiai pašarai žuvims (dvimetėms) 

Visaverčiai pašarai dvimetėms žuvims (karpinėms) gaminami atsižvelgiant i mineralinių  medžiagų, tokių kaip kalcis ir fosforas, kiekį ir jų tarpusavio sąveiką. Gausu įvarių vitaminų ir mineralinių medžiagų. Pagamintas pašaras pasižymi geromis technologinėmis savybėmis: granulės yra tvirtos, gerai laikosi vandenyje ir palaipsniui grimzdamos skatina pašaro ėdamumą. 

 

Sudėtis

Kviečiai, sojų rupiniai (gauti iš genetiškai modifikuotų sojų),saulėgrąžų rupiniai, sėlenos kvietinės, kukurūzai, žirniai, rapsų aliejus, kalcio karbonatas, cukrinių runkelių melasa, druska, Pigortek (Honey-Vanila). Priedai: vitaminai, provitaminai: E672 Vitaminas A 8g/t., E671 Vitaminas  D3 3g/t., 3.2.3.L-lizinas, 3.1.1. DL-Metioninas. Kokybinė sudėtis 1kg:

 

Apykaitinė Energija % 0,00
Baltymingumas % 23,01
Žali Riebalai % 3,23
Žalia Ląsteliena % 7,42
Žalieji pelenai % 5,47
Lizinas (bendras) % 0,62
Metioninas (bendras) % 0,39
Kalcio kiekis % 0,90
Fosforo kiekis % 0,63
Natrio kiekis % 0,12

 

Mikroelementų junginiai: E1 Geležis -Fe, Geležies sulfatas 2010g/t, E2 Jodas- I, Kalio jodidas 7.18g/t,  E4 Varis-Cu,  Vario sulfatas 160 g/t, E5 Manganas-Mn,  Mangano sulfatas 1460g/t, E6 Cinkas-Zn, Cinko oksidas 456.3g/t, E8 Selenas-Se, Natrio selenitas 2.22 g/t. Zootechniniai priedai:Axtra TM XB - Endo-1,4-β-xylanase - N° EC 3.2.1.8.  Endo-1,3(4)-β- glucanase - N° EC 3.2.1.6, gauta is Penicillium funiculosum-660g/t. Phyzyme XP 6-fitazė- EC 3.1.3.26 gauta iš Schizosaccharomyces pombe-0g/t, Deaktyvatorius Mycofix Plius 3.E-0 g/t. Antioksidantas: Feedox 200g/t (E320-BHA, E324-ethoxyquin,E330-citrinų rūgš., E338-ortofosforo rūgš.) Konservantas: Acimix FP 2000 g/t. (E236 skruzdžių rūgšti, E280 propioninė rūgštis)

 

Vartojimas

  • Laikyti sausoje, vėsioje patalpoje.

 

 


Parašyti atsiliepimą


Jūsų vardas:

Jūsų apžvalga:

Įveskite kodą apačioje: